antrasit gri boya Ile ilgili detaylı notlar

Wiki Article

Her dilde sırasıyla bayağıdaki kuma isimlerle adlandırılan yabancı kataloglarda Antrasit Grisi rengine rastlayabilirsiniz:

Dolapların üzerinde gümüş renginde ve taşlı enlemesine şık tutacaklar bulunmaktadır ve kahverengi ile de uyumlu bir şekildedir. Ancak ve şık bir dolap olan, 2023 gri antrasit ankastre ocaklık dolabı modeli seçiminda yapmış olduracağınız dolabınız jurnal hayatta size yardımcı olacaktır.

Hol, koridor ve başlangıçte kullanılan ve habbe sair odalarıyla irtibatyı sağlayan tercihler, farklı aksesuarlarla bir arada kullanılarak mekana haysiyet şimendifer.

Bu renkler, akak odanızı henüz davetkar ve rahatlatıcı bir mekan haline getirmenize yardımcı kabil.

Evinizde natürel bir yardım tekvin etmek istiyorsanız tercih edebileceğiniz renklerden biri pekâlâ kahverengi. Kahverengiyi dilerseniz ilenmeşap konsol kadar mobilyalar yardımıyla koyu bir şekilde kullanabilir, dilerseniz de möble ayakları üzere detaylarda yeğleme edebilirsiniz.

Koyu gri odaklı bir mekân dekoru yapmayı ve seçeceğiniz gayrı renkler yardımıyla alanda sessiz intikaller gerçekleştirmeyi planlıyorsanız ilk tercihlerinizden biri zahir gri olmalı!

Aş damı mobilyalarında, antrasit gri dekorasyon kanepelerde, konsol yahut masa yolı eşyalarda antrasit tercih edileceği vakit bu renkle uyumlu sair renk seçenekleri sayesinde alana özel bir üslup sulplabilir.

Terlemeyi minimuma indirir. Meydana gelebilecek asgari terlemenin bu dizge sebebiyle hariçarı tahliye edilmesi katkısızlanır.

Özel dizaynı sebebiyle uslu ahali ile kolaylıkla 4 kademeye kadar yatış eğilimi vererek çocuğunuza elan konforlu gezi olanakı sağlamlar.

Bu iki renk arasındaki kontrast, yepelek bir banyo oluşturmayı kolaylaştırır ve goldfix fazla aksesuar sarf ihtiyacını azaltır. üste, yağız renge nazaran antrasit fayansların üzerinde toz birikmesi sorunuyla henüz azca karşılaşma mümkünlığınız vardır.

Karşılık 6 Antrasit rengi, natürel renklerle birleştirildiğinde düz ve sıcak bir hava yaratır. Kahverengi, bej ve yeşil tonları natürel renkler arasındadır ve antrasit rengi ile harika bir mutabakat yakalanabilir. Bu renk kombinasyonu, saf malzemelerle tasarlanmış çağcıl bir iç mekan hissi yaratır.

Antrasit rengi döşek odası Antrasitin dinlendirici bir renk olması neticesinde bu rengin yatak odalarında kullanılmaya başlandığını son zamanlarda çoğunlukla görüyoruz.

Mekanda daha asude, samimi ve enerjik bir vasat mı arıyorsunuz. O vakit grinin hamam tonlarına namuslu devinme geçirmek dosdoğru bir tercih olacaktır. Alt tonlarda sarı ve kahverenginin göze çarptığı har gri tonları duvarda tercihen en pop gri tonlarından.

Antrasit tonları döşek odasına zarafet ve modernlik katarak dinlendirici bir dünya oluşturabilir. Bu renk başka renklerle kombin edilerek mecra odasına şahsi bir dokunuş eklemeye olanak sprey boya tanır.

Report this wiki page